Eten buiten Oud-Rekem

Vind je in Oud-Rekem net niet wat je zoekt? Kijk dan eens naar Sven’s favoriete adresjes in de buurt! 

Van mijlenver bekend...

Filling Station

Filling Station is een hamburgerrestaurant, compleet in Hollywood-stijl. Voor het unieke interieur komen mensen van ver, maar gooi hun authentieke hamburgers niet weg: ook die zijn een bezoekje aan Filling Station meer dan waard!

Poort & Bistro 82

Gastronomisch tafelen of een snelle hap?
Bij Poort & Bistro 82 kan het beide. Gastvrouw Myrthe zal je trouwens bekend voorkomen, want ze heeft meegedaan aan “Mijn Pop-Up Restaurant”. Sven kent haar al van jongs af aan. 

Mario’s Ice

Vergeet tijdens je bezoek Aan Wal zeker niet om ‘Een Mario’ te gaan halen. Hun ijsbere lekker ijs trekt volk van overal in Limburg
. Je kan er ook ter plaatse eten in hun recent gerenoveerde ijssalon. 

Eten in Genk

Heb je een dagje Genk op de planning? Ga dan eten in één van de restaurants van Groep Stadscafé. Ze hebben 4 zaken en Svens neef Dylan heeft er de dagelijkse leiding. 

De Molen

Hou je van een goed stuk vlees van de Grill? Dan is de Molen precies wat je nodig hebt!
PS: ze hebben ook visgerechten.

Stadscafé

Midden op het stadsplein van Genk kan je voor, na of tijdens het shoppen terecht voor een snelle of een uitegebreide hap.

360°

Een beetje chillen?
In brasserie 360° kan je lekker onderuit zakken om even te bekomen van het shoppen. 

Cascade 

C-Mine of de Hasseltweg gaan bezoeken? Ga dan een hapje of een koffietje drinken bij het pas gerenoveerde Cascade. 

Van alles wat...

Heerdeberg

Net buiten Maastricht vind je één van mijn favoriete restaurants: Heerdeberg. Je eet er op het ritme van de seizoenen, want alles wat je op je bord krijgt is gekweekt op hun eigen landgoed (behalve de vis).

Mélange

Mag het wat meer zijn? Ga dan zeker eens naar de Melange. Liefst met goed weer, want het is er heerlijk buiten zitten. Bestel achteraf zeker een koffie of thee, want de dessertjes die je erbij krijgt zijn subliem!

Casino

Waar anders kan je beter terecht bij een Italiaans Restaurant dan in Eisden? Dit kleine, maar supergezellige restaurantje ligt in de oude school van het dorp.
Mijn favoriet? De pasta met scampi en saffraan!