Shoppen in Maasmechelen

Maasmechelen is op korte tijd ontpopt tot een walhalla voor shoppers. Of je nu een heel groot of eerder een klein budget hebt, eerder een klassieke of net een hele hippe stijl hebt: je vind er altijd wat je zoekt. 

Maasmechelen Village – Chic Outlet shopping
De grootste trekplijster van Limburg is misschien wel Maasmechelen Village. Mensen komen van overal ter wereld om te komen shoppen in dit merkendorp.

Ook merken van over de hele wereld zijn er vertegenwoordigd! Prada, Tommy Hilfiger, Max Mara,  Sandro, Scotch & Soda, Essentiel… Allemaal hebben ze er een winkel. 

En het beste van alles? Je betaalt er nooit de volle pot. Want Maasmechelen Village is een outletdorp waar je voor zeer lage tarrieven je slag kan slaan! 

De locatie is trouwens ook prachtig. Alle winkels werden opgetrokken in een typisch Engelse stijl. 

Fashion Point
Op een paar minuten van The Village kom je opnieuw terecht in een shoppingparadijs, namelijk dat van Fashion Point. 

Fashion Point biedt de laatste nieuwe collectie aan van topmerken zoals Balmain, Dolce & Gabanna, Stone Island en nog vele anderen. Verdeeld over meerdere gebouwen kan iedereen er terecht: vrouwen, mannen en kinderen. 

Fashion Point is een begrip in modeland. De winkels mochten al heel wat sterren uit binnen- en buitenland kleden en zijn ook partner van heel wat televisieprogramma’s. 

M2 Shoppingcenter
Nog niet gevonden wat je zoekt? Geen paniek. Langs Fashion point vind je nóg een shoppingcenter, de M2. 

Bij M2 vind je betaalbare winkels met hedendaagse mode: Brice, H&M, JBC, C&A zijn er allemaal aanwezig in een ruim opgezet, indoor shoppingcenter in Engels-Amerikaanse stijl.